Vind de Personeel die u zoekt.

Transport.

Als ondernemer in de transportsector bent u afhankelijk van goede, ervaren en betrouwbare chauffeurs. Zonder chauffeurs die betrouwbaar en dienstbaar zijn naar uw bedrijf, bent u nergens. Bij Royal Uitzendbureau bent u op het goede adres, want Royal Uitzendbureau kan u 7 dagen in de week 24 uur per dag chauffeurs leveren die aan uw eisen voldoen. Verder begeleiden we de chauffeurs en zorgen tevens voor bijscholing voor specifieke taken. We beschikken over op maat gesneden opleidingsprogramma’s voor werknemers in de transportsector.

Logistiek.

De wereld van de logistiek is ons niet vreemd. Sterker nog, al onze intercedenten en accountspecialisten volgen jaarlijks de tweedaagse branche-opleiding Logistiek en nemen deel aan de logistieke Informatiedag. Zo blijven ze bij en weten ze wat er speelt in de logistiek en spreken uw taal. Wel zo gemakkelijk.

Industrie & Seizoenswerk

Royal Uitzendbureau is een actief bureau dat ook in de industriesector over veel ervaring en een groot netwerk beschikt om te voldoen aan de reguliere vraag naar werknemers. Daarnaast is Royal Uitzendbureau specialist in seizoenswerk, waarbij hoge pieken in werkdruk en behoefte aan personeel ontstaan. U profiteert van onze kennis van de markt. Als u snel ervaren extra krachten nodig heeft tegen een voordelig tarief dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. In ons bestand beschikken we zowel over medewerkers die breed inzetbaar zijn, als medewerkers die gespecialiseerd zijn in een sector of onderdeel. De breed inzetbare medewerkers zijn gewend om op verschillende omstandigheden en werkzaamheden in te spelen. De inzetbaarheid en flexibiliteit van onze medewerkers is extra groot, omdat wij, indien gewenst, kunnen zorgen voor het woon-werkvervoer. Royal Uitzendbureau bespaart u veel tijd en dus geld!

Schoonmaak.

Royal Uitzendbureau is een dynamisch bedrijf dat het totale pakket aan schoonmaakwerk van u kan overnemen: van glazen wassen tot het compleet reinigen van gebouwen en fabriekshallen. Omdat wij vanuit de situatie van u als klant denken en handelen kunnen wij, met een team van goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers, een hoge en constante kwaliteit bieden. Bij de keuze voor Royal Uitzendbureau heeft u het voordeel dat u maar één opdracht hoeft te verstrekken aan één bedrijf. Daarmee is het hele schoonmaakpakket piekfijn en snel geregeld: binnen de afgesproken termijn en tegen een tarief dat beduidend lager is dan de kosten die u zelf zou maken, als u verschillende bedrijven moet inschakelen. Bovendien voorkomt u heel veel rompslomp.

Techniek.

Heeft u als werkgever in de technieksector op korte termijn lassers, constructiebankwerkers, timmerlieden of een calculator nodig? Of werkvoorbereiders of projectleiders? Royal Uitzendbureau plaatst de juiste mensen op de juiste plek. Royal Uitzendbureau zorgt ervoor dat u onder alle omstandigheden over voldoende, gemotiveerde en ervaren technici kunt beschikken. Zowel voor de korte als langere termijn. Royal Uitzendbureau techniek: daar kunt u van op aan.

Recente Vacatures

Recente Vacatures