Werkgevers

.

Informatie voor werkgevers

Royal Uitzendbureau is een gespecialiseerde dienstverlener, die staat voor vakkennis, open communicatie en kwaliteit. Al jarenlang bewijst Royal Uitzendbureau een betrouwbare en deskundige organisatie te zijn; een professionele partner met een complete dienstverlening op het brede gebied van arbeidszaken. Wij bieden opdrachtgevers en uitzendkrachten een duurzame relatie.

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal: voor, tijdens en na de inleenperiode. Dit doen we met ervaren en professionele medewerkers, korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt.

logo-ABURoyal Uitzendbureau is lid van de ABU, ingeschreven in het register Stichting Verificatie Registratie Ondernemingen (VRO), lid van de Stichting Financiële Toetsing (SFT) en in bezit van een eigen G-rekening. Zo bent u in het kader van de wet Ketenaansprakelijkheid goed ingedekt en loopt u geen risico’s.

Dienstenpakket voor werkgevers

  • UITZENDEN
  • DETACHEREN
  • PAY-ROLLING
  • RE-INTEGRATIE / BEGELEIDING
  • DEELTRAJECTEN VAN DE WERVING EN SELECTIE VAN VAST PERSONEEL

Lees meer over onze dienstverlening

.

No Cure No Pay

De snelle ontwikkelingen in de techniek stellen steeds hogere eisen aan het personeel. Royal Uitzendbureau  ziet erop toe dat medewerkers hun vak bijhouden. Toch kan het altijd wel eens gebeuren dat u niet tevreden bent over de vakbekwaamheid van een tijdelijke medewerker. Daarom hanteren wij in de eerste vier uren van uitzending of detachering het ‘no cure no pay’-beginsel. Indien u in die periode niet tevreden bent over de door de uitzendkracht uitgevoerde werkzaamheden, kunt u dit binnen de gestelde tijd aan ons kenbaar maken. Vanzelfsprekend zorgen wij in dat geval voor een vervangende kracht.

.